ІІ етап військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця»

Херсонським Центром  туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді  з 21 по 22 травня 2013 року на території військової частини 1836 в м. Цюрупинську проведено ІІ етап Всеукрїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця».

Гра проводилась з метою формування почуття патріотизму у підростаючого покоління, набуття знань, умінь та навичок, необхідних майбутньому захиснику Вітчизни, пропаганди здорового способу життя, розвитку фізичних якостей.

У «Зірниці» взяли участь збірні команди з Білозерського, Бериславського, Великолепетиського, Великоолександрівського, Голопристанського, Каховського, Нововоронцовського, Чаплинського районів та міст Херсона, Нової Каховки.

Результати гри «Зірниця» свідчать про високий рівень організації військово-патріотичного виховання серед учнівської молоді Великолепетиського, Білозерського, Нововоронцовського, Чаплинського районів та міст Херсона, Нової Каховки.

На урочистому відкритті були присутні директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Херсонської облдержадміністрації Яценко Андрій Анатолійович та т.в.о. Цюрупинського районного військового комісару Херсонської області майор Корнієнко Анатолій Олександрович.

Команди брали участь в різних видах змагань: воєнізованій естафеті «Десант», спортивних змаганнях, в конкурсах «Топографів», «Воєнних істориків», «Долікарської допомоги», «Вогневої підготовки», огляді строю та пісні.

Жодна з команд учасниць не залишилась без нагород. Так в конкурсах«Топографи», «Строю та пісні», спортивних змаганнях, воєнізованій естафеті «Десант» перемогла команда Великолепетиського району. Найвправнішими в конкурсі «Метання гранати» стала команда Нововоронцовського району. Кращі навички з вогневої підготовки та в воєнно-історичному конкурсі продемонструвала команда з міста Нової Каховки. В конкурсі «Долікарська допомога» перемогла команда міста Херсон.

Переможцями ІІ етапу Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця» стали команди:  І місце – Великолепетиського району, ІІ місце – Білозерського району,  ІІІ місце – Нововоронцовського району.

http://oblturcentr.ks.ua/novini/995-zirnicja.html


Фото:

Нашi партнери