Юні вихованки секції з художньої гімнастики Великоолександрівської районної дитячо-юнацької спортивної школи підбили підсумки річної роботи

Минулих вихідних юні вихованки секції з художньої гімнастики Великоолександрівської районної дитячо-юнацької спортивної школи підбили підсумки річної роботи, взявши участь у традиційних підсумкових змаганнях. Як завжди цей захід був не лише спортивним, а й видовищним, адже всі вихованки секції є учасницями дитячого зразкового колективу естрадно-спортивного танцю «Багіра +».

За доброю традицією змагання розпочалися з показових виступів молодшої групи дівчаток, які вперше взяли участь у таких змаганнях. Найменші грації  показали безпредметну програму, вправи з  обручем та м’ячем. Свою вправність продемонстрували і старші учасниці змагань. Порадували глядачів показові виступи кандидатів у майстри спорту з художньої гімнастки Олени Тєтєрєвої та Олександри Кайоли, а також танцювальні номери «Багіри +».

Своїх підопічних з вдалими виступами та із завершенням  учбового року привітали тренер Тетяна Бужак та хореограф Оксана Крупень. Директор районної дитячо-юнацької спортивної школи Віктор Бужак вручив кращим вихованкам грамоти та медалі. Також всі дівчатка отримали від своїх наставників традиційні подарунки.

Слід зазначити, що з кожним роком кількість дівчаток, бажаючих займатися художньою гімнастикою збільшується. Нині секцію відвідують понад 60 вихованок не лише із районного центру, а й з навколишніх сіл. Юні гімнастки займаються не лише спортом, а й спортивними танцями. Виступи зразкового колективу спортивно-естрадного танцю «Багіра +» є окрасою будь-якої концертної програми району.

http://volex.in.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=453:juni-vihovantsi-sektsiyi-z-hudozhnoyi-gimnastiki&catid=1:novini-rda&Itemid=40


Фото:

Нашi партнери