У Каховці на човновій станції - весело

Повниться дитячим гомоном човнова станція. Минулого тижня тут весело провели час вихованці дитячого будинку «Радість»: вони не лише мали приємну нагоду повеслувати на човні під керівництвом досвідчених тренерів, а також повправлятися у стрільбі зі спортивної зброї. Найвлучнішим стрілком виявився Андрій Бояров (на фото – з тренером Борисом Чебукіним), вибивши 39 очок з 50 можливих. А рекордсмен з жонглювання м’ячем Василь Росошик провів майстер-клас  з Владиславом Правурою, котрий має хист до цієї спортивної розваги.

Отримали чимало втіхи від відпочинку на природі учасники пришкільного  оздоровчого табору ЗОШ №4, який очолює Тетяна Смагіна. Для школярів було влаштовано змагання з риболовлі, шаховий і волейбольний турніри. Діти також із задоволенням покаталися на човні.

Човнова станція кілька днів тому поповнила свою флотилію, отримавши в подарунок  три човни-«академки» і вісім весел.

А в понеділок тут відбулося веселе свято Нептуна, учасниками і глядачами якого стали вихованці оздоровчого табору  Каховської ДЮСШ «Олімпієць», де приємно і з користю проводять час 90 школярів. Тренери з водних видів спорту Сергій Клименко й Олена Шаніна теж перевтілилися у казкових героїв.
Справжніми господарями тут почуваються три десятки юних веслярів, котрі завдяки турботі і увазі дорослих вчаться не лише веслувати, а й жити в гармонії з природою, обравши здоровий спосіб життя.

http://www.kahzorya.org.ua/?p=2574 


Фото:

Нашi партнери