У Білозерському районі відкрито 4 відпочинкові табори при позашкільних закладах для обдарованих дітей

13 червня 2013 року розпочали роботу відпочинкові табори при позашкільних навчальних закладах Білозерського району.
Відпочинком у таборах з денним перебуванням дітей охоплено 160 вихованців районної станції юних техніків, районної станції юних натуралістів, районної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та районного центру творчості дітей та юнацтва.

Невід’ємною частиною в роботі відпочинкових таборів є виховна робота направлена на пропагування серед дітей та учнівської молоді здорового способу життя.

Відповідно до планів роботи відпочинкових таборів передбачається проведення спортивних змагань, екскурсій, походів, відвідування районного музею, Херсонського академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша.

Начальник відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Ірина Козльонкова взяла участь у відкритті відпочинкового табору з денним перебуванням дітей при Білозерському районному Центрі творчості дітей та юнацтва і привітала вихованців закладу з початком відпочинкової зміни.
  
http://bilozerka-admin.at.ua/publ/v_rajoni_vidkrito_4_vidpochinkovi_tabori_pri_pozashkilnikh_zakladakh_dlja_obdarovanikh_ditej/1-1-0-372


Фото:

Нашi партнери