Змагання з WORCOUT у Новій Каховці

16 червня 2013 року  Новокаховською міською організацією ФСТ «Спартак» за підтримки Новокаховського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у рамках відзначення  100-річчя олімпізму в Україні на стадіоні «Енергія» відбулася відкрита першість з Воркауту  «Силова  гімнастика».

У змаганнях взяли участь 35 спортсменів з міст Нова Каховка, Каховка, Херсон. Змагання проводилися з силових дисциплін і дисципліни «Фрістайл».

З привітальним словом до присутніх звернувся  директор Херсонського обласного центру «Спорт для всіх» С. Ротонос, який побажав  учасникам змагань  перемоги у чесній боротьбі.

За підсумками  виступів учасників призові місця розподілилися наступним чином.

У дисципліні «Фрістайл»
1 місце - Кравченко Юрій (Херсон),
2 місце - Полоз Олександр (Херсон),
3 місце - Василенко Максим (Херсон).

Силові дисципліни
1 місце - Лапін Олексій (Нова Каховка, гімназія,  9 клас),
2 місце - Полоз Олександр (Херсон),
3 місце - Джумук Леонід (Каховка).

Голова Новокаховської  міської організації ФСТ «Спартак»  Д.Євсєєва нагородила переможців і призерів змагань грамотами  і кубками.

Після закінчення змагань глядачі змогли подивитися захоплююче шоу показових виступів у виконанні новокаховських асів Воркаута Юрія Морозова, Ліфінцева Петра, Ништи Владислава, Прияна Олександра.

Учасники і глядачі дякують за допомогу в організації цих змагань Новокаховське ФСТ «Спартак» і стадіон «Енергія» за надану для проведення змагань базу.


Фото:

Нашi партнери