Визначено переможців перегонів серед журналістів

В Олешківських пісках на Херсонщині пройшов ІІІ ралі-рейд серед журналістів. Його постійним організатором є Вадим Нестерчук – український гонщик, пілот команди SIXT Ukraine, перший український учасник відомого ралі в Дакарі.  

У середу, 12 червня, до села Раденськ Цюрупинського району Херсонської області з’їхалося 60 учасників-представників засобів масової інформації з України, Росії та Катара. Організатори розділили їх на 11 команд по три особи в кожній.

Три дні усі учасники долали 50-кілометрову  відстань на спецділянках Олешківських пісків. Таку відстань вони проїжджали на автомобілях, які дісталися їм за жеребом: два Pajero, бензиновий Land Cruiser 200, Touareg, «дакарівскі» прес-кари L200 і Pajero, а також дизельний Amarok.  Як показали результати змагань  кращий час ставив кожного дня саме Тойотовська 200-ка. 

Жили журналісти у наметовому містечку ралі-рейду, де мали змогу продуктивно поспілкуватися один з одним, здобути новий досвід, позитивні емоції та враження.

У п’ятницю 14 червня відбулося урочисте закриття змагань та нагородження переможців. За результатами триденних змагань переможцями стали:

І. Беліков, Евдокімов, Долгих (5:47);

ІІ. Ярема,Чкан, Лазебник (6:27);

ІІІ. Філіпенко,Слівнік, Шпак (7:50).


Фото:

Нашi партнери