У 8 пришкільних таборах Верхньорогачицького району пройшли спортивні змагання до Всеукраїнського Олімпійського дня

З метою відзначення у закладах освіти району Всеукраїнського Олімпійського дня та 100-річчя олімпізму в Україні у рамках соціальних ініціатив Президента України у 8 пришкільних таборах району відбулись спортивні змагання, присвячені цим подіям. Близько 625 дітей різних вікових категорій змагалися на спортивних майданчиках загальноосвітніх навчальних закладів. 

З 3 по 19 червня 2013 року у пришкільних таборах шкіл району діти випробували себе у футболі, піонерболі, волейболі, вибивному м’ячу, а також насолодилися спортивними святами, які включали: фізкультурний парад презентацій спортивних подій табірної зміни, конкурс малюнків «Ми за здоровий спосіб життя», інформаційне повідомлення «Олімпізм в Україні», спортивну вікторину «Всеукраїнський олімпійський рух», спортивні легкоатлетичні змагання між початковою та середньою ланками. 

Під час святкових заходів відбулися «Малі олімпійські ігри», спортивні естафети, «Веселі старти». Підсумком цих заходів стала урочиста лінійка, на якій нагороджено кращих.


Фото:

Нашi партнери