У Генічеську розпочались Всеукраїнські змагання зі стрибків на акробатичній доріжці

19 червня 2013 року на базі Генічеської районної дитячо-юнацької спортивної школи розпочались Всеукраїнські особисті змагання зі стрибків на акробатичній доріжці серед спортсменів ДЮСШ. Турнір такого рівня проходить у Генічеську  вже  п’ятий рік поспіль.

У змаганнях беруть участь 16 команд  - 119 спортсменів-представників ДЮСШ із міст Харків, Токмак, Бердянськ, Дніпродзержинськ, Кривий Ріг, Шостка, Житомир, Львів, Дрогобич, Севастополь, Сімферополь, Луганськ, Миколаїв та Генічеськ.

Херсонську область представляє команда Генічеська у складі 8 юнаків. Серед них є перспективні спортсмени, які у майбутньому здатні заявити про себе на всеукраїнській і міжнародній аренах.  Це Дейнега Ярослав (2005 р.н.), Шереметьєв Данило (2005 р.н.) і Чербу Роман (2004 р.н.).

З привітальним словом до учасників змагань звернулись начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації  Л.Філіпова, радник голови районної державної адміністрації, директор Генічеської районної ДЮСШ  Е. Годес  та віце-президент Федерації гімнастики України,  заслужений тренер України  Р.Веклюк.

Змагання продовжуватимуться до 21 червня 2013 року.

Фото http://vizit.ks.ua/news/v_genicheske_startovali_vseukrainskie_sorevnovanija_po_pryzhkam_na_akrobaticheskoj_dorozhke/2013-06-19-2145


Фото:

Нашi партнери