З фізкультурою ми дружимо, тому нам весело і ми не тужимо

Як повідомляє Скадовська районна  державна адміністрація, у Приморському дошкільному навчальному закладі «Золота рибка» Скадовського району влітку оздоровлюються 45 дошкільників. На виконання нових ініціатив Призидента України В.Ф. Януковича щодо дошкільного виховання колектив закладу приділяє велику увагу зміцненню  здоров’я дітей.  

Тому так цікаво проходив  «Тиждень здоров’я», мета якого - охоплення усіх дітей різними формами фізичного виховання, активізація оздоровчої роботи на свіжому повітрі.  Педагоги  впевнені, що проведення «Тижнів здоров’я» може бути корисним лише при належному рівні методичного забезпечення, свідомій і цілеспрямованій діяльності.                                                                                                  
 
Оздоровчі завдання були спрямовані на охорону життя, зміцнення здоров'я, всебічний фізичний розвиток, загартування та удосконалення функцій організму дітей, підвищення фізичної та розумової працездатності.         
                                   
Освітні завдання - на формування певних систем рухових умінь та навичок, ігрових дій, набуття доступних уявлень та знань про користь занять фізичною культурою, іграми, про основні гігієнічні вимоги та правила (включаючи валеологію).        
          
Протягом «Тижня здоров’я» було забезпечено проведення загартовуючих процедур: полоскання ротової порожнини сольовим розчином, виконання гігієнічної гімнастики, вживання соків.     
                                                                            
Фізичні вправи, ігри та інші види занять здійснювались в колективних формах для забезпечення  розвитку у дітей почуття колективізму, дисциплінованості, організованості.


Фото:

Нашi партнери