Міжнародний тенісний турнір серед ветеранів і аматорів у м. Ліда (Біларусь)

З 5 по 9 червня 2013 року у місті Ліда (Республіка Білорусь) відбувся турнір Міжнародної тенісної федерації (ITF) серед ветеранів і аматорів  «LIDSKOE PIVO CUP». Турнір  уперше пройшов в 2004 році в місті Барановичі, ставши другим турніром у календарі сеньйорських змагань Міжнародної тенісної федерації, що проходять на території Республіки Білорусь.

У період з 2004 по 2009 рік турнір традиційно проводився в Барановичах і називався «Baranovichi Spring». У турнірі брали участь білоруські ветерани й аматори тенісу, а також гості  із-за кордону.

У 2010 році змагання вперше пройшли на кортах тенісного клубу «Ліда Драйв Плюс», а в 2013 році турнір одержав III категорію. 

Цього року в турнірі взяли участь понад 100 спортсменів з Білорусії, України, Росії, Литви, Грузії й Італії. Серед тих, хто виступав за Україну на цьому турнірі, були спортсмени-тенісисти з м. Каховки - Галина й Володимир Комягіни. Вони гідно представили українську  команду на цих престижних тенісних змаганнях.

В одиночному розряді серед жінок (вікова категорія +45) Галина Комягіна завоювала срібну нагороду, лише у фіналі поступившись росіянці Марині Шупляковій.

А Володимир Комягін у парі з Мариною Короленко (Республіка Білорусь) став бронзовим призером турніру в «міксті» (у віковій категорії +45).

Поздоровляємо каховських спортсменів з успішним виступом у турнірі!
 


Фото:

Нашi партнери