У пришкільному таборі "Олімпієць" Білозерської РК ДЮСШ відбулися спортивні змагання

Під час відпочинку у пришкільному таборі "Олімпієць" Білозерської районної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи були проведені спортивні заходи серед кращих учнів-спортсменів РК ДЮСШ. У футбольному матчі серед юнаків 2000 - 2002 р.н. кращими були Боровскьий Олег (напівзахисник), Максименко Іван та Гуркалюк Анатолій. Серед хлопців 1997-1999 р.н. свою майстерність виявили Мельничук Олександр, Полівода Владислав, воротар, який не пропустив жодного м'яча.
 
Дівчатага-гандболістки також не поступилися хлопцям в соїй спритності та наполегливості у грі. Усата Олена стала кращим бомбардиром гри. До речі, ми вітаємо її зі вступом до Херсонського вищого  училища фізичної культури.
Кращим нападлником була Малиновська Аліна, а Іванова Настя просто супер-захисник!

Окрім вищевказаних змагань, було проведено низку турнірів з тенісу, шашок. Діти мали змогу займатися в тернажерному залі і під час тренувань з футболу та гандболу відшліфовувати свою майстерність в спортивному залі.
 
Загалом, відпочинок в таборі "Олімпієць" РК ДЮСШ виявився дуже цікавим та корисним для дітей!

Ще фото http://bilozerka-admin.at.ua/publ/u_prishkilnomu_tabori_quot_olimpiec_quot_bilozerskoji_rk_djussh_vidbulisja_sportivni_zmagannja/1-1-0-388


Фото:

Нашi партнери