Молодь Херсонщини за здоровий спосіб життя

З метою реалізації нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, в яких особливу увагу приділено розвитку спорту та оздоровленню нації, 22 червня у с. Залізний Порт Херсонської області пройшов марафон здорового способу життя «Чорноморська гра».

У рамках даного Марафону відбувся чемпіонат з пляжного волейболу, в якому взяли участь 3 раніше створені  нові команди, а також всі бажаючі, які не байдужі до спорту. Перемогу отримала команда з Миколаїва, яка одержала головний приз. 

Крім того, молодь було залучено у конкурси з віджимання, присідання, арм-реслінгу, а також проведено майстер-класи по здоровому способу життя.  
 
Як зазначив організатор заходу, депутат обласної ради Денис Горбаненко, здоров’я - на сьогоднішній день являється трендом успішної людини і цей захід показує, що молодь все більше переймається та цікавиться своїм здоров’ям, адже бути здоровим – це модно і престижно. 

«Зараз у сфері спорту та оздоровленні нації існує така тенденція, що з одного боку є соціальні ініціативи Президента Віктора Януковича щодо розвитку спорту, і всі органи влади зобов'язані їх реалізовувати, з іншого - самі люди хочуть бути здоровими, адже будь-яка успішна людина дуже чуйно ставиться до свого здоров'я: відвідує спортзал, займається у спортивній секції, намагається нормально харчуватися і зараз можливостей для цього багато», - акцентував Денис Горбаненко. Також він додав, що такі Марафони будуть проводитись у подальшому 2 рази на місяць з різних тематик. 

Довідка. Президент України Віктор Янукович проголосив ряд соціальних ініціатив, особливу увагу в яких приділено спорту та оздоровленню нації. Таким чином, даний захід є природним відгуком на бажання людей, особливо молоді, вести здоровий спосіб життя, також він показує, що можна жити і відпочивати, не вдаючись до алкоголю і паління.

Ще фото http://www.oda.kherson.ua/ua/news/molodej-hersonshhiny-dokazala-chto-byt-zdorovym-modno-i-prestijno 


Фото:

Нашi партнери