Проект «Вчимося бути здоровими» у Білозерському районі

Питання щодо популяризації здорового способу життя серед дітей та молоді розглянуто на нараді директорів навчальних закладів Білозерського району, яка відбулася 19 червня 2013 року на базі Велетенської загальноосвітньої школи.

З метою розвитку життєвих і спеціальних навичок здорової поведінки в учнів у Білозерському районі проводиться районний етап обласного конкурсу-огляду на кращий соціально-педагогічний проект «Вчимося бути здоровими». Конкурс проводиться в 4 номінаціях:

I – з 10 квітня по 25 травня 2013 року «Здоровий відпочинок» (на кращий проект літнього оздоровлення й відпочинку учнів);

II - з 1 червня 2013 року по 15 вересня 2013 року «Навчаємо бути здоровими» (конкурс програм факультативних та елективних курсів щодо формування здорового способу життя);

IIІ – з 1 вересня по 1 грудня 2013 року «Здоров'я - здобуток суспільства» на кращу методичну розробку позакласного заходу;

ІV – з 1 вересня по 25 грудня 2013 року «Вчимося бути здоровими» на кращий проект створення здорового шкільного середовища.

У квітні 2014 року заплановано проведення підсумкового фестивалю педагогічних ідей за результатами впровадження конкурсних проектів «Вчимося бути здоровими» у практику роботи навчальних закладів.

Підведено підсумки першої номінації  конкурсу «Здоровий відпочинок», в якій перемогли проекти «Ми – щасливі діти» вчителя початкових класів Чорнобаївського навчально-виховного комплексу Наталії Свириденко та вчителя Дніпровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Галини Романової.

Нагадаємо, що одним із завдань соціальних ініціатив Президента України  Віктора Януковича  є залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризація здорового способу життя.

http://bilozerka-admin.at.ua/publ/z_metoju_populjarizaciji_zdorovogo_sposobu_zhittja_v_rajoni_vprovadzhuetsja_proekt_vchimosja_buti_zdorovimi/1-1-0-383


Фото:

Нашi партнери