Представники Херсонської області візьмуть участь у XXII літніх Дефлімпійських іграх

З 25 липня по 5 серпня 2013 року у місті Софія (Болгарія) відбудуться ХХІІ літні Дефлімпійські ігри.

У складі збірної команди України братимуть участь і  представники Херсонської області: заслужений майстер спорту України, бронзова призерка ХХІ Дефлімпійських ігор 2009 року (Китай) Наталія  Урсуленко (легка атлетика), заслужений майстер спорту України, чемпіон ХХІ Дефлімпійських ігор 2009 року (Китай)  Володимир Турков (легка атлетика), майстер спорту України Олександр  Панков (боротьба), кандидат у майстри спорту України  Антон  Велієв (настільний теніс) і майстер спорту України  Тетяна  Кулінок (баскетбол).

Довідково. Серед майже 4200 спортсменів та офіційних представників делегацій Україна буде представлена 191 спортсменом та 45 тренерами, а сама делегація складається із 265 чоловік. Національна дефлімпійська збірна команда вперше представлена, практично, усіма областями України (окрім Хмельницької та Чернівецької) та м.Києвом ім.Севастополем.
Українські дефлімпійці виступатимуть у 16 (із 20-ти) видах спорту:  футбол, легка атлетика, спортивне орієнтування, жіночий та чоловічий волейбол, настільний теніс, плавання, пляжний волейбол, стрільба кульова і пневматична, боротьба греко-римська та вільна. В Дефлімпіаді традиційно братимуть участь жіноча та чоловіча команди з баскетболу. А також виступатимуть спортсмени у змаганнях з дзюдо, карате і тхеквондо. Вперше на такому високому міжнародному спортивному рівні виступатимуть дефлімпійці у бадмінтоні та боулінгу.
У складі команди 35 заслужених майстрів спорту України, 63 майстрів спорту України міжнародного класу, 55 майстрів спорту України, 38 кандидатів у майстри спорту України.


Фото:

Нашi партнери