Спортсменки Херсонського регіонального центру «Інваспорт» беруть участь у чемпіонаті світу з легкої атлетики

З 17 по 29 липня 2013 року у м.Ліон (Франція) проходить чемпіонат світу з легкої атлетики серед спортсменів-інвалідів, в якому в складі збірної команди України беруть участь спортсменки від Херсонського регіонального центру «Інваспорт» Світлана Микитіна та Вікторія Кравченко.

До складу збірної національної команди України для участі у зазначеному чемпіонаті вони були зараховані за результатами чемпіонату України з легкої атлетики  серед спортсменів-інвалідів, що відбувся з 3 по 6 червня 2013 року в м.Євпаторія.

Світлана Микитіна - майстер спорту України міжнародного класу, дворазова чемпіонка України 2011 року, срібний призер міжнародних змагань з легкої атлетики серед спортсменів з ураженням опорно-рухового аппарату, а також кращий спортсмен-параолімпієць 2011 року.  

Вікторія Кравченко - заслужений майстер спорту України та триразова срібна призерка літніх Паралімпійських ігор 2008 та 2012 років. Окрім того, Вікторія нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня (2008 рік) за досягнення високих спортивних результатів на XIII літніх Паралімпійських іграх у Пекіні (Китай) та орденом княгині Ольги II ступеня (2012 рік) за досягнення високих спортивних результатів на XIV літніх Паралімпійських іграх у Лондоні, виявлення мужності, самовідданості та волі до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України.


Фото:

Нашi партнери