Пройшли перші ігри чемпіонату Верхньорогачицького району району з футзалу

29 червня 2013 року на території Зеленівської сільської ради відбулась перша гра чемпіонату Верхньорогачицького району  з футзалу 2013 року, присвяченого 100 річчю Олімпізму в Україні. З рахунком 3:1 перемогу здобула команда села Зелене.

6 липня 2013 року на стадіоні Верхньорогачицької  гімназії змагалися команди Ушкальської сільради, відділу освіти районної державної адміністрації, «Ветеран+», та Зеленівської сільради.

У першій грі зустрілись команди Ушкальської сільради та команда відділу освіти. У цій грі переможець  не визначився та гра закінчилась з рахунком 1:1. Другими зіграли команди «Ветеран+» та Зеленівської сільради. Рахунок 1:1.

В цей же день, 6 липня,  відбула зустріч у селі Первомаївка між командами Первомаївської та Чистопільської  сільських рад. Перемогу здобула команда Первомаївської сільради з рахунком 3:2.

13 липня відбувся другий тур чемпіонату району з футзалу. На базі Верхньорогачицької гімназії зіграли команда «Освіта» та «Ветеран+». З рахунком  2:1 перемогла  команда «Освіта».

«Ушкалка» приймала «Еталон» з с. Чистопілля і програла з рахунком 1:3 «Еталону».

«Первомаївка» зіграла з  командою  «Зелене» (0:3).

Після другого туру лідирує команда «Первомаївка» з 7 очками, «Зелене» - 6, «Еталон»(Чистопілля) – 4, «Ушкалка» - 3, «Освіта» та «Ветеран+» по два очка.

Наступний тур відбудеться 20 липня 2013 року.

Нагадаємо, ігри проводяться  щосуботи  згідно з графіком чемпіонату району. 

https://sites.google.com/site/vrogachik/socialno--ekonomicnij-kulturnij-rozvitok-rajonu/sport-i-zdorova


Фото:

Нашi партнери