У Кізомисі розпочався XXIV міжнародний табір з кіокушин карате (IKO-1)

Як повідомляє сайт Kyokushin Karate.com.ua, 21 липня в с. Кізомис (Білозерський район)  шихан  Сергій  Всеволодов  урочисто відкрив XXIV Міжнародний традиційний літній табір "Херсон 2013".

З кожним роком в гості до херсонцям приїжджає все більше і більше учасників, географія яких розширюється.

Цілий тиждень, на березі Дніпра в унісон будуть битися боле 400 сердець відважних людей, які пройдуть воістину справжнє спортивне випробування на силу, витривалість і терпіння.

Цього року захід відвідали Каратека з Чехії, Молдови, Білорусії та Росії. Спортсменів з Молдови в Кизомис "привіз" бранч чиф, сенсей Веліксар Траян , а білорусів представляє бранч чиф Василь Максимов.

Як і належить, під час першого побудови були вручені чорні пояси спортсменам, які пройшли дан тест на торішньому таборі. І приємною несподіванкою було повідомлення з Японії, яке прийшло за кілька днів до табору. Прийшло офіційне підтвердження з Хонбу про те, що сенсей Панчуків успішно пройшов тест на 4-й дан. Шихан Всеволодов привітав сенсея з Кривого Рогу під гучні оплески.
 
Після цього Шихан висловив величезну подяку учасникам збірної України за відмінні виступи на міжнародних турнірах. У відповідь "збірники" вручили головному тренеру збірної пам'ятний подарунок. Сенсей Прасолов від імені всієї збірної вручив шихане Всеволодова, статуетку орла, підкресливши при цьому схожість характерів цієї благородної птиці і легендарного тренера збірної України.

У найближчі дні, всіх учасників очікують по 4 тренування на день, змагання з сумо, крос фіту, 15-ти кілометровий крос і, звичайно ж, кю і дан тест.

Фотозвіт і детальніше http://www.kyokushinkarate.com.ua/news_ukraine/2183-kizomys.html


Фото:

Нашi партнери