Соціальні ініціативи Президента України «Діти – майбутнє України» втілилися у с.Григорівка Чаплинського району

23 липня 2013 року, перший заступник голови обласної державної адміністрації Єгор Устинов в с.Григорівка Чаплинського району відкрив комунальний позашкільний  навчальний заклад  «Центр дитячої та юнацької творчості, туризму та спорту».

«Ми системно реалізовуємо в області соціальну ініціативу Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України», тому приємно сьогодні бачити її втілення і у вашому селі. Щиро дякую головам районної адміністрації, районної ради та сільському голові за відповідальність, працелюбність та наполегливість, завдяки яким зміг відкритися цей прекрасний заклад», - відзначив Єгор Устинов під час відкриття Центру.

Так, за словами Григорівського сільського голови Сергія Кліщевського, ідея створення Центру виникла ще у 2010 році і протягом усіх трьох років влада та громада активно працювали на над її втіленням. Загалом вартість обладнання Центру становить близько 300 тис. грн. Великикий внесок зробили люди, які  проводили усі ремонтні роботи самостійно та безкоштовно.

Також під час офіційної частини голова Чаплинської районної адміністрації Володимир Бериславський подарував позашкільному навчальному закладу спортивний інвентар. «Сподіваюся, що Центр є першою ластівкою нашого району, але не останньою, - відзначив голова районної адміністрації. - І я повністю впевнений в тому, що Центр розвиватиме здібності нашої молоді, їх смаки, допоможе розкрити їх таланти, а також правильно обрати майбутню професію і, таким чином, знайти своє місце у суспільстві». 

Окрім цього, перший заступник голови облдержадміністрації Єгор Устинов відвідав Чаплинську спеціалізовану школу №3 та заклади соціальної сфери с.Григорівки (загальноосвітню школу, фельдшерсько-акушерський пункт, дитячий садок).


Фото:

Нашi партнери