Фінал Кубку «Золотий колосок» 2013 року серед команд юнаків 2000 та 2001 років народження

З 15 по 19 липня п.р. в місті Скадовську на стадіоні «Колос» навчально-спортивної бази «Скадовськ» відбулися фінальні змагання з футболу на Кубок «Золотий колосок» 2013 року Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України серед команд юнаків 2000 року народження, а з 20 по 24 липня п.р. відбулися змагання серед команд юнаків 2001 року народження.

На змагання команд юнаків 2000 р.н.  заявилося 20 команд з 15 регіонів України. На жаль, Херсонська область не була представлена жадною командою.

Переможцем змагань у цій віковій категорії стала команда «Олімпік» Старобільського району Луганської області.

У змаганнях команд юнаків 2001 р.н. взяли участь 18 команд з 12 регіонів України. Херсонську  область представляли команди «Джарилгач» Скадовської районної ДЮСШ (директор Віктор Кравець) та «Майстер-С» Херсонської обласної ДЮСШ «Колос» (директор Володимир Маломуж).

У 1/8 фіналу «Джарилгач» переграв команду «Колос» Новоархангельського району Кіровоградської області з рахунком 3:0, але «Джарилгачу» була зарахована технічна поразка за участь у грі футболіста, який не відповідав умовам Регламенту.

«Майстер-С» у 1/8 виграв у команди «Баштанка» Баштанськог району Миколаївської області з рахунком 2:1, у чвертьфіналі обіграв з таким рахунком «Колос» з Бориспільського району Київської області, програвши з однаковим рахунком 0:1 в півфіналі команді «Кам’янка» Глибоцького району Чернівецької області, а у матчі за ІІІ місце -  команді «Тирас» Ямпільського району Вінницької області.

Таким чином, чемпіоном стала команда «Кам’янка» Глибоцького району Чернівецької області, яка у фіналі з рахунком 1:0 здолала команду «Колос» Чернігівського району Чернігівської області. На ІІІ   місці - команді «Тирас» Ямпільського району Вінницької області. «Майстер-С» Херсонської обласної ДЮСШ «Колос» зайняла IV місце. 

З 27 липня стартують останні змагання «Золотого колоска» серед команд юнаків 2002-2003 років народження.


Фото:

Нашi партнери