На генічеському пляжі пройшли змагання відкритого чемпіонату Генічеська

У перерві між першим і другим колом чемпіонату й відкритого розіграшу Кубка Генічеського району з футболу на генічеському міському пляжі 28 липня відбулися змагання відкритого чемпіонату Генічеська, що зібрали численних учасників і відпочиваючих.

Для участі в турнірі подали заявки 15 команд із самими різними назвами - від звичних «Пальміра», «Рубін» і «Таврія» до екзотичних «Акула» і «Білий ведмідь». У складах команд були замічені як футболісти з команд-учасниць районних змагань з великого футболу, так і нові особи, що відпочивають у курортному місті.

Під палючим сонцем стартував марафон п'ятнадцяти, за олімпійською системою з вибуванням після першої поразки, який визначав претендентів на  почесні нагороди. Далеко не завжди переможець гри визначався в основний час, тоді доводилося прибігати до післяматчевих пенальті. У півфінал вийшли чотири, дійсно кращих по грі команд - «Море», «Білий ведмідь» і дві «Пальміри» - перша й друга. У першому півфіналі «Море» здолало «Пальміру-2», а «Пальміра-1» обіграла «Білого ведмедя». Матч за третє місце закінчився перемогою «Пальміри-2» лише в серії післяматчевих пенальті.

У фіналі зійшлися «Море» і «Пальміра-1». Усвідомлюючи високу ціну єдиної помилки у фінальному матчі, обидві команди грали відповідально й обережно поблизу своїх воріт, не дозволяючи суперникові створювати гольові  моменти. Гра «котилася» до нульової нічії, і лише  на останних хвилинах двобою гравцеві «Пальміри-1» Євгену Куракову вдалося забити переможний м'яч - 1:0! «Пальміра-1» - пляжний чемпіон! У складі переможців - Віталій Слепов, Євген Кураков, Микола Якунін, Юрій Рибальченко, Дмитро Ніколаєнко, Роман Нестеренко й Олександр Ганчев.

Кращими гравцями турніру визнано Євгена Куракова, Дмитра Ткаченка з «Пальміри-2» і Артема Сердюка з «Моря». Вони нагороджені цінними подарунками. Суддівською колегією відзначений Олександр Черчик як автор найкрасивішого забитого м'яча. А переможці першості - «Пальміра-1», «Море» і «Пальміра-2» нагороджені цінними призами.

Районна федерація футболу дякує за допомогу в організації змагань міську раду, міське КП «Пляж» і підприємців Карена Мартиросяна й Арсена Эмирасанова.

Джерело: Футбол Херсонщини


Фото:

Нашi партнери