Українські футболісти вийшли у фінал Інтерконтинентального кубка

Поки вся Україна вболівала за своїх дефлімпійців у Софії, тим часом українські спортсмени-футболісти з наслідками ДЦП вийшли у фінал, борючись за першість Інтерконтинентального кубка з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП CPISRA-2013, що проходить з 27 липня по 10 серпня в іспанському містечку Сант-Кугат-дель- Вальєс.

У захоплюючих футбольних баталіях беруть участь 16 команд, у тому числі команда України. Цей кубок є надзвичайно важливим для усіх футбольних команд, адже 8 найсильніших боротимуться за першість уже на чемпіонаті світу-2015.
 
Успішно зігравши в свій групі з командами США (6-0), Австралією (6-0), Португалією (5-1), а потім у чвертьфіналі з Аргентиною з рахунком 7-1, українські  футболісти вчора, 7 серпня, перемогли команду Ірландії у півфінальній грі з рахунком 9-0. 

Наступна, фінальна гра 10 серпня в 20:30 за  київським  часом
 
У складі української  команди виступають: Антонюк Володимир, Гетьман Дмитро, Девлиш Олександр,  Доценко Іван  (представник Херсонської області, срібний призер XIV Паралміпійських ігор 2012 року у Лондоні з футболу ),  Дутко Тарас,  Зінов'єв Євген,  Кулініч Богдан, Міхович Микола,  Молодцов Дмитро, Пономарьов Денис, Романчук Віталій, Симашко Костянтин, Трушев Віталій,  Шкварло Іван.

До речі, троє футболістів  України  очолили список найкращих спортсменів чемпіонату  за кількістю голів -  Олександр Девлиш (9 м’ячів), Іван Шкварло та Віталій Романчук – по 5 м’ячів.

Он-лайн трансляція: http://new.livestream.com/accounts/10878/icup2013.   За цим посиланням ви зможете вкотре переглянути попередні переможні матчі нашої команди.

Будьте з нами, вболівайте на наших спортсменів!

За матеріалами  прес-служби  НКСІУ


Фото:

Нашi партнери