Область готується приймати гандбольні змагання міжнародного рівня: ведеться реконструкція спортивної бази

Вже не перший рік вихованці спеціалізованого навчально-виховного комплексу спортивного профілю «Загальноосвітня школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів – вище училище фізичної культури» демонструють високі спортивні досягнення.

Так, у 2013 році жіноча гандбольна команда «Дніпрянка», що складається з вихованок спортивної школи, посіла ІІІ місце на чемпіонаті України та виборола право участі в Європейському Кубку «Челендж Кап» сезону 2013–2014 років. 

Цього року команда змагатиметься не виїжджаючи зі стін спортивної бази. Адже у листопаді в Херсоні вперше будуть проведені змагання міжнародного рівня, а саме ігри «Челендж Кап» сезону 2013–2014 років у реконструйованому ігровому спортивному залі виховного комплексу спортивного профілю.

З метою ознайомленням зі станом справ у закладі, спортивну базу  відвідав голова обласної державної адміністрації Микола Костяк. Зокрема, він  оглянув ігровий універсальний спортивний зал, у якому в поточному році за кошти обласного бюджету було проведено роботи з відновлення покриття підлоги. 

Крім того, у 2013 році на спортивній базі спеціалізованого навчально-виховного комплексу було відремонтовано систему опалення в спортивному залі для занять вільною боротьбою та в гімнастичному залі;  пофарбовано стіни в спортивних залах: ігровому універсальному, гімнастичному та для занять вільною боротьбою. Загальна вартість робіт склала близько 300 тис. грн. 


Фото:

Нашi партнери