Шахові баталії міжнародного рівня

Для любителів гри в шахи 20 липня свято – у цей день усі шахісти світу відзначають його на міжнародному рівні. В цей день у Трускавці відбувся престижний бліц-турнір шахістів-розрядників, у якому взяв участь каховчанин Євген Лозович.

Організували ці престижні змагання Трускавецька міська рада та міська федерація шахів і шашок. У змаганнях взяли участь 16 шахістів, серед яких майстер спорту міжнародного рівня, майстер ФІДЕ, п’ять кандидатів у майстри, сім першорозрядників та один шахіст другого розряду. Завдяки учасникам із Німеччини, Естонії, Молдови та України турнір одержав статус міжнародного.

У напруженій боротьбі переможцем турніру став майстер спорту міжнародного класу з Молдови Борис Неведничий. Він набрав 13 очок з 15. На другому місці кандидат у майстри з Каховки Євген Лозович. Його результат – 12,5 очок з 15. Третє місце посів Владислав Салабун (набрав 11 очок з 15). Він кандидат у майстри спорту з шахів, віце-чемпіон Трускавця 2010 року.

Переможець і призери були нагороджені грошовими винагородами та почесними грамотами від організаторів. Всі учасники відзначені пам’ятними фотоальбомами.

Щиро вітаємо нашого земляка Євгенія Лозовича з черговим успіхом на відповідальних міжнародних змаганнях!


Фото:

Нашi партнери