«Міліція Херсонщини – дітям України»

9 серпня 2013 року, за сприяння Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області на центральному стадіоні міста Скадовська відбулися спортивні змагання «Міліція Херсонщини – дітям України» серед учнів інтернатних закладів, які перебувають на відпочинку в Скадовському районі.
У змаганнях взяли участь вихованці інтернатних закладів з Дніпропетровська, Кривого Рогу, Києва, Херсону та Скадовська віком від 14 до 16 років.

Метою змагань стало прагнення керівництва УМВС України в області залучити якнайбільше дітей та молоді до занять фізичною культурою та спортом і сприяти популяризації здорового способу життя. Загалом у спортивній боротьбі взяли участь 5 дитячих команд.

Від керівництва УМВС України в області учасників та гостей змагань привітав полковник кримінальної міліції у справах дітей Руслан Русаль.

В урочистому відкритті заходу взяли участь міський голова Олександр Гавриш, який наголосив на визначній важливості заходу, що гуртує навколо спортивної мети, є кращим прикладом товариської підтримки і водночас оздоровлення на березі моря, а заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Розумний, у свою чергу, привітав учасників та побажав командам спортивного азарту, волі до перемоги і високих спортивних досягнень, а вболівальникам – насолодитися чудовою грою.

Об’єднані прагненням до перемоги, спортсмени зустрілися у запеклій боротьбі за призові місця змагань.и у футбольному турнірі, піонер-болі та естафеті. Кожна команда ДОТ “Чемпіон”, “Білі крила”, “Слава”, “Крилатий”, Скадовської школи-інтернату мала власних переможців, всі отримали медалі, кубки та гарні призи.

У командній першості перемогу вибороли спортсмени Скадовської школи-інтернату завдяки визначній грі футбольної команди “Інтер”.

http://www.skadowsk.kherson.ua/news_city.php


Фото:

Нашi партнери