Відбувся чемпіонат Верхньорогачицького району з шахів та шашок

У Верхньорогачицькому районі  святкування Дня Незалежності України розпочались 9 серпня  з проведення спортивних заходів. Так,  відбувся відкритий Чемпіонат району з шашок та шахів серед чоловіків та жінок в якому взяли участь 32 учасника.

За результатами турніру перше місце з шахів серед чоловіків зайняв лікар-терапевт центральної районної лікарні Анатолій Щербак,  друге місце  -  Олександр Балута (тимчасово не працюючий), третє місце – Віктор Іващенко (спортсмен-інвалід)

З шашок серед чоловіків: на першому місці  директор районної дитячо-юнацької спортивної школи Віталій Лісничій, на другому - інспектор управління праці та соціального захисту райдержадміністрації  Віктор Куценко, на третьому - учень загальноосвітньої школи  Олександр Медвідь.

З шашок серед жінок перше місце зайняла студентка  Олександра Бадира, друге – вчитель фізичної культури ЗОШ №2 Валентина Бабенко, третє – учениця ЗОШ №2 Юлія Овдієнко.
Всі переможці турніру нагороджені грамотами голови районної державної адміністрації та цінними призами.

Також, 16 серпня відбудеться тенісний турнір району  серед чоловіків та жінок. Закінчаться спортивні свята до Дня незалежності України 22 серпня товариською зустріччю з футболу місцевої команди «Старт» з командою  Великолепетиського району.

https://sites.google.com/site/vrogachik/socialno--ekonomicnij-kulturnij-rozvitok-rajonu/sport-i-zdorova


Фото:

Нашi партнери