У Генічеському районі модернізують спортивні майданчики

Нові ініціативи Президента «Діти - майбутнє України» спрямовані на вирішення нагальних питань, окрема увага направлена на модернізацію дитячих майданчиків, адже оновлення застарілого спортивного обладнання сприятиме залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також популяризації здорового способу життя.

У Генічеському районі теж піклуються про здоров’я дітлахів, тому зустріч першого заступника голови районної державної адміністрації Андрія Євстратова, секретаря Генічеської міської ради Юрія Кукси з головою Федерації баскетболу Генічеського району Віталієм Затоною та підприємцями міста стосувалася модернізації спортивного майданчика, розташованого за адресою вул.Курасова, 8.

Віталій Затона повідомив, що Федерація баскетболу Генічеського району висловлює бажання взяти у користування та модернізувати спортивний майданчик, який знаходиться за будівлею санітарно-епідеміологічної станції. Юрій Кукса у свою чергу зазначив, що міська рада сприятиме в розбудові спортивного майданчика та надасть необхідну допомогу у спорудженні баскетбольного майданчика зі штучним покриттям.

Після обговорення цього питання вирішено: секретарю Генічеської міської ради Юрію Куксі визначитися з балансоутримувачем спортивного майданчика та з механізмом передачі спортивного майданчика у користування Федерації баскетболу Генічеського району, Віталію Затоні визначитися з обсягом робіт по спорудженням баскетбольного майданчика зі штучним покриттям.

Наступне засідання керівники району та міста вирішили провести 15 серпня 2013 року у кабінеті першого заступника голови районної державної адміністрації  Євстратова Андрія Олександровича, повідомляється на сайті Генічеської РДА.


Фото:

Нашi партнери