Юні спортсмени продемонстрували спортивні здібності на «Таврійській хвилі»

За програмою фестивалю дитячої творчості «Таврійська хвиля» у м.Херсоні  відбулись обласні змагання зі стрітболу, легкої атлетики, боротьби вільної, стрибків на батуті та важкої атлетики. Про це повідомляє Департамент освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації.

Так, змагання з легкої атлетики та стрітболу пройшли на спортивній базі комунального закладу «Херсонська школа вищої спортивної майстерності». 

Зокрема, у турнірі зі стрітболу взяли участь команди юнаків трьох вікових груп: 10 – 13, 14 – 16 та 17 – 18 років. Всього змагались 24 команди з міст Херсона, Каховки та Нової Каховки, а також з Каховського району (близько 100 учасників).

А у змаганнях з бігу на 60 м, стрибках з місця у довжину та метанні набивного м’яча (легка атлетика)  поборолися 125 спортсменів з м.Херсона, Великоолександрівського, Каховського, Новотроїцького, Нижньосірогозького та Генічеського районів.

Змагання ж зі стрибків на батуті та боротьби вільної пройшли у спортивних залах спеціалізованого навчально-виховного комплексу спортивного профілю «Загальноосвітня школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів – вище училище фізичної культури», а з важкої атлетики – у спеціалізованому спортивному залі важкої атлетики Херсонської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна».

Загалом у турнірах взяли участь понад 100 спортсменів, переможці та призери яких змагатимуться у фінальних обласних змаганнях за програмою фестивалю, які відбудуться 16 серпня 2013 року в м.Скадовську.

Нагадаємо, що у рамках виконання доручення Президента України Віктора Януковича та проведення в Україні Року Дитячої творчості у м.Скадовську з 15 по 17 серпня 2013 року проходить фестиваль дитячої творчості «Таврійська хвиля».


Фото:

Нашi партнери