«Таврік» - перший вуличний переможець!

Дмитро Афанасьєв, Херсон ВТВ 

Фінашував перший літній чемпіонат  міста з вуличного футболу.

Матчі першого туру були зіграні 1 червня і ось через два місяці визначився чемпіон і призери. Двадцять команд вийшли на старт турніру, правда після шостого туру одна з команд припинила участь у чемпіонаті, але це не завадило організаторам провести цікаві і повноцінні змагання.

Протягом літнього сезону три команди по черзі очолювали турнірну таблицю; "Золотий Острів", "Таврик" та "Джаст ду Іт".

В останньому турі "Золотий Острів" програв "ХБК" 1:2, "Джаст ду Іт" зіграв нульову нічию зі "Спортингом", а "Таврік" розгромив "Рево" 6:0.
В інших матчах останнього туру були такі результати: "Легіон" переграв "Житлоселище" 5:3, "Зеленівка" з рахунком 5:2 була сильнішою за команду "Спорт", "Арбузи" з різницею в один м'яч 2:1 перемогли команду ДЮСШ- 3. А "Ідея" з великим рахунком 5:0 переграла "Туборг".

В останньому мачі чемпіонату грали "Таврік" і "Золотий Острів", у цьому протистоянні вирішувалась доля бронзових нагород, нічия 0:0 дозволила зайняти почесне третє місце команді "Ідея", у "Джаст ду Іт" друге місце і звання найрезультативнішої команди, а переможцем першого літнього чемпіонату стала команда "Таврік", яка всю турнірну дистанцію пройшла без поразок, у дев'ятнадцяти матчах п'ятнадцять перемог при п'яти нічиїх і найменша кількість пропущених м'ячів і природно, що кращим воротарем турніру був визнан воротар команди-чемпіона Олександр Устінов.

Кращими бомбардирами стали відразу два гравці, які в сімнадцяти матчах забили по 22 м'ячі - це Олександр Главчев з "Джаст ду Іт" і Сергій Банков з команди "ХБК".

У найближчих планах організаторів проведення турніру за участю вуличних команд Херсона та Миколаєва, у вересні кубковий турнір присвячений 235 річниці Херсона.

http://www.vtvplus.com.ua/lang/ua/news/kherson/38585-tavrk-pershiy-vulichniy-peremozhec.html


Фото:

Нашi партнери