«Таврійська хвиля» здійснила мрії талановитих дітей Херсонщини

У суботу, 17 серпня,  в м.Скадовськ пройшов заключний етап фестивалю дитячої творчості «Таврійська хвиля», в якій взяли участь голова обласної державної адміністрації Микола Костяк разом із своїми заступниками, голова обласної ради Віктор Пелих та Уповноважений Президента з прав дитини Юрій Павленко.

Розпочинаючи святковий гала-концерт, Микола Костяк виступив з привітальним словом до гостей, жителів міста і конкурсантів, де висловив переконання, що «Таврійська хвиля» матиме продовження, а в подальшому, до участі у фестивалі приєднається не тільки Херсонська, а й інші області України. 

«У нашому Таврійському краї проживає багато талановитих дітей і я впевнений, що їм потрібно допомагати, створювати всі умови, щоб діти показали свої здібності не тільки у межах нашої області, а навіть поза межами України, саме тому було створено цей фестиваль», - сказав Микола Костяк. 

Так, у завершальний день фестивалю жителі та гості м. Скадовськ мали змогу насолодитися виступами кращих з кращих на великій сцені біля самого моря. 

Переможців було нагороджено дипломами та пам’ятними призами, яких було визначено у  номінаціях: вокал (соло, дуети, тріо, групи) – класичний, народний, естрадний спів; хореографія (соло, дуети, ансамблі) – народний, класний, естрадний танок, модерн, джаз, спортивно-бальні танці; образотворче мистецтво – живопис, графіка, розпис; та у оригінальному жанрі – стрибкова та силова акробатика.

Яскравим доповненням заключного гала-концерту фестивалю «Таврійська хвиля» став феєрверк та виступ спеціально запрошеної «зіркової» гості – народної артистки України Наталії Бучинської. 


Фото:

Нашi партнери