З днем народження, “КОЛОСЕ”!

19 серпня  Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство "Колос" Агропромислового комплексу України святкує свій день народження!

Голова ВФСТ "Колос" Олександр Мендусь звернувся до всіх прихільників сільського спорту:

"Шановні колеги, учасники і організатори масового фізкультурно-спортивного руху, ентузіасти здорового способу життя, спортсмени, тренери, співробітники ВФСТ “КОЛОС”!

Прийміть сердечні вітання з нагоди 63-ї річниці Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Колос”!

Засноване 19 серпня 1950 року, товариство стало справжнім центром розвитку фізкультурно-спортивного руху нашої держави – потужним осередком здоров’я, гарту і молодості.

І сьогодні ВФСТ “Колос”   докладає чималих зусиль, аби позитивна динаміка оздоровлення населення поширювалась на всі верстви населення аж до найдальших сіл, а найкращі його спортсмени – гідно відстоювали честь товариства на найвищих світових форумах.

Прийміть, шановні колеги, найщиріші побажання доброго здоров’я, щастя і радості від перемог – у спорті і в житті!

З повагою,
голова Центральної ради ВФСТ “КОЛОС” Олександр Мендусь 

Центральний спортивний портал Херсонської області  приєднується  до поздоровлень і  бажає спортсменам, тренерам, ветеранам Херсонської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос»  сили духу, невичерпної енергії, оптимізму, життєвої активності, добробуту, бадьорого настрою, завжди зберігати міцним  своє здоров’я і постійно тримати себе в спортивній формі!

Разом ми єдина сім'я Таврійського краю. А члени кожної сім'ї дбають один про одного. Тож побажаємо вам подальших успіхів, здійснення нових задумів і звершень у нелегкій щоденній роботі.

Впевнені, що наполеглива праця з пропаганди фізичної культури і спорту завжди буде приносити плідні результати на шляху збереження здоров’я українського народу, примноження його спортивних досягнень та процвітання.


Фото:

Нашi партнери