Уперше в Херсоні пройшов турнір з американського футболу

У минулі вихідні в Херсоні на полі спортивного майданчика  «Майстер-С» проходив  другий Кубок молодих команд України з американського футболу.У розіграші кубка взяли участь 4 команди: «Титан» (Севастополь), «Вікінги» (Миколаїв), «Козаки» (Запоріжжя) і  новачок - херсонські «Акули».

Кубок молодих команд – це змагання для тих команд, які роблять перші кроки в американському футболі й ще не виступають у першої та вищої ліги чемпіонату України.

Для херсонських  «Акул» - це  перші офіційні матчі, у підсумку вони зайняли третє почесне місце, поступившись у півфіналі «Козакам» 28:26 і перегравши «Вікінгів»  (26:0!). Перше ж місце на кубку зайняли «Титани», які розгромили у фіналі кривдників херсонських «Акул», команду із Запоріжжя, рахунок у цьому матчі зафіксований 42:0.

Молоду херсонську команду підтримували рідні стіни й вболівальники, серед яких можна було зустріти й народного депутата Володимира Сальдо. Як почесному гостеві змагань йому навіть запропонували примірити справжню форму американського футболіста.

Ще фото http://pik.ua/photos/url/vpervye_v_hersone_proshel_turnir_po_amerikanskomu_futbolu


Фото:

Нашi партнери