На Арабатській стрілці відпочиває олімпійська чемпіонка

Як стало відомо, на Арабатській Стрілці в селі Щасливцево перебуває відома українська спортсменка, олімпійська чемпіонка 2008 року з веслування на байдарках  Інна Осипенко-Радомська.

Інна відпочиває разом з родиною в наметі на березі моря. За словами місцевих жител ів,  спортсменка виявилася звичайною людиною, без ознак «зоряної хвороби». Багато відпочиваючих раді такій сусідці по пляжу й із задоволенням беруть автограф.  Спортсменка зізналася, що оскільки народилася на Херсонщині, завжди із задоволенням відпочивала й продовжує відпочивати на Арабатській стрілці.

Незважаючи на те, що Інна об'їздила увесь світ, тут їй дуже подобається. Особливо  прийшлися до смаку місцеві делікатеси з морепродуктів.

Довідка. Інна Осипенко-Радомська народилася в Херсонській області. У цей час проживає у Вінниці. Заслужений майстер спорту України, неодноразова чемпіонка України, призерка чемпіонатів світу і Європи  з веслування на байдарках. Має 4 олімпійські нагороди: бронза - Афіни (2004), золото - Пекін (2008),  2 срібла в Лондоні (2012).

http://vizit.ks.ua/news/na_arabatskoj_strelke_otdykhaet_olimpijskaja_chempionka/2013-08-17-2346


Фото:

Нашi партнери