У Генічеську змагалися мотоциклісти

18 серпня у Генічеську пройшов відкритий  чемпіонат району  з мотокросу, який  проводився за ініціативи Генічеської райдержадміністрації, міської ради і  мотоклубу «Бриз». 

Перші  змагання  пройшли у  2010 році,  тоді на відкритий чемпіонат району в Генічеськ приїхав  21 спортсмен. Цього року і географія й кількість учасників значно розширилися. Протягом шести годин 47 спортсменів з Генічеська, Львова, Ахтирки, Нової Каховки, Краснограда, Єнакієве, Дніпропетровська, Рівного, Сімферополя, Мелітополя, Харкова, Запоріжжя, Севастополя, Каховки, Судака, Сак, Черномора, Євпаторії й навіть із Санкт-Петербурга боролися за перемогу, повідомляє видання «Новий візит».

Для спортсменів  виступ у  Генічеську  становить великий інтерес: мототраса  -  7 категорії складності, а значити для її проходження потрібно прикласти максимум зусиль. Багато цього року було мотоциклів з колясками, самої видовищної  категорії.

У чемпіонаті брали участь чотири класи мотогонщиків. Перша категорія – це мотоцикли з коляскою, друга – «Аматори», третя – «Open» і четверта категорія – мотоцикли 55-65 і 85 кубів.

Цікаво, що разом з дорослими спортсменами в «open-класі» брали участь і діти  від 7 до 10 років на мотоциклах із двигуном до 85 куб.см.

Серед них виступала єдина  дівчинка – 14-річна Любов Леонтьєва із Санкт-Петербурга, яка виступала на змаганнях зі своїм 10-річним братом і  у підсумку зайняла 1 місце. А  Данило  Свириденко із Судака, незважаючи на свій юний вік (8 років), уже відомий в Україні,  вигравав багато змагань. Мотокросом він займається з  5-річного віку.

У цілому, змагання залишили самі позитивні емоції в глядачів і учасників. Єдиним мінусом заходу був стовп пилу на трасі, не допомагала навіть спецмашина, яка неодноразово поливала трасу довжиною 1,8 км.

По закінченню змагань всі переможці були нагороджені кубками і дипломами організаторів змагань.


Видовищний фотозвіт http://vizit.ks.ua/news/v_genicheske_proshel_chempionat_rajona_po_motokrossu/2013-08-18-2349


Фото:

Нашi партнери