Діти Ольгівки обирають здоровий спосіб життя !

З метою реалізації соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», донесення до молодого покоління важливості збереження свого здоров’я, популяризації здорового способу життя у бібліотеках Бериславського району  для дітей і підлітків пройшли тематичні бесіди і книжково–ілюстративні виставки “Здорова молодь – здорова нація”, інформує відділ культури Бериславської райдержадміністрації.

Так, Ольгівською сільською бібліотекою проведено бесіду «Спортивні досягнення нашої землячки – спортсменки Інни Осипенко-Радомської». Під час бесіди маленькі земляки ознайомились з короткими біографічними даними спортсменки, яка народилася і виросла в с. Ольгівка, про перші кроки у спорті, спортивні досягнення. Завдяки постійному бажанню бути найсильнішою, найкращою та працьовитості, наполегливості привели Інну до перемог: від чемпіонату Європи до Олімпійських Ігор 2012 року  в Лондоні.

Інна – взірець для юних спортсменів, для тих, хто  ще не зробив вибір, яким видом спорту займатися. Вона доказала, що можна досягнути вершини Олімпу, тільки треба цього дуже побажати і докласти зусиль у  здійсненні своєї мрії.

Сподіваємось, що молоде покоління  Ольгівки зробить правильний вибір у своєму житті!


Фото:

Нашi партнери