У Скадовську відбулося відрождення парусного спорту

"Відрождення" -  так оптимістично назвали організатори заходу традиційний для міста-курорту Скадовська конкурс рибалок і вітрильну регату, що пройшли в Скадовську 17-18 серпня.

Головною метою вітрильних змагань є відродження парусного спорту у місті, залучення дітей для навчання непростому ремеслу. Саме тому головними учасниками на змаганні були діти.

Ініціаторами свята виступили Союз вітрильників Скадовського району (голова О. Д'яченко) та ТОВ «Скадовськ-Марина» (директор Є.Акулович), за підтримки  Скадовської міської ради  й Скадовського морського торговельного  порту.

Почався ранок  з конкурсу рибака, кращий улов було нагороджено подарунком.

Учасників самої регати - досвідчених  «морських вовків» і зовсім юних мореплавців, цілі родини -  проводив в «морський шлях» сам міський голова Скадовська Олександр Гавриш.

Видовищне шоу показали яхтсмени у вмінні маневрувати по вказаному маршруту. Серед 16 екіпажів кращою стала команда яхти “Ареадна”.

Всі учасники отримали сувеніри від спонсорів свята, а головною винагородою стало дружне спілкування та справжня рибацька уха зі свіжого улову.

Але самим головним подарунком  для всіх учасниів  і вболівальників був гарний настрій і зміцніла впевненість у тім, що «вітрильному спорту в Скадовську - бути!»

Яскравий фотозвіт про регату  тут http://khersonci.com.ua/public/3504-v-skadovske-sostoyalos-vozrozhdenie.html


Фото:

Нашi партнери