У Бразилії стартував продаж квитків на ЧС з футболу

20 серпня,  опівдні за середньоєвропейським часом (13:00 – по Києву), розпочався продаж квитків на чемпіонат світу з футболу 2014 року. Про це повідомляє vesti.ua.

«Придбати квитки на турнір, який пройде в Бразилії з 12 червня по 13 липня, можна тільки через інтернет-сайт Міжнародної федерації футбольних асоціацій (ФІФА). Діє жорстке обмеження - не більш як чотири квитки на матч на одного зареєстрованого на сайті покупця. Крім того, вболівальникам не вдасться купити на своє ім'я квитків більше, ніж на 7 ігор мундіаля», - йдеться в повідомленні.

У ФІФА ретельно продумали методи боротьби зі спекулянтами і перекупниками, постаравшись перекрити їм практично всі лазівки. Продаж здійснюватиметься в три фази і п'ять етапів, включаючи реалізацію квитків у день матчу (якщо такі до того моменту залишаться нерозпроданими). Цілком ймовірно, що частина вболівальників вважатиме за краще дочекатися початку другої фази продажу 8 грудня, коли після жеребкування стане відомий склад турнірних груп.

На першому етапі, який триватиме до 10 жовтня, неважливий час подачі заявки. Всі заявки будуть розіграні наприкінці цього етапу. Якщо кількість заявок на конкретний матч буде перевищувати місткість трибун (а таке можливо насамперед для фінальної зустрічі), імена власників квитків визначать жеребкуванням. Тоді ж стане відоме місце на трибуні залежно від запитаної категорії. Всього таких категорій, що визначаються розташуванням трибуни на стадіоні, чотири. Чим вища категорія, тим дорожчі квитки.

У першій категорії вартість квитка на фінал визначена в 990 доларів. За квиток третьої категорії на цей самий матч доведеться заплатити 440 доларів. Найдешевший квиток на стартовий матч 12 червня в Сан-Паулу за участю збірної Бразилії коштуватиме 220 доларів. Четверта категорія, в яку входять також різні пільгові квитки (наприклад, для незаможних і студентів), доступна тільки для бразильців.

Отримати квитки можна буде у спеціальних центрах, які з 15 квітня почнуть працювати в 12 містах Бразилії, де відбудуться ігри турніру. Отримати квиток можна буде і прямо вдома рекомендованою поштою, незалежно від країни проживання вболівальника.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/u_braziliii_startuvav_vrodag_kvitkiv_na_chs_z_futbolu_1855823


Фото:

Нашi партнери