Всеукраїнські сімейні Ігри — 2013

24 серпня 2013 року у м. Києві  на Хрещатику відбудуться І Всеукраїнські сімейні Ігри.

Організаторами Ігор виступає Асоціація сімейного спорту України за підтримки Національного олімпійського комітету та Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У змаганнях беруть участь спортивні сім‘ї з усіх регіонів України. Відповідно до Регламенту Ігор, від регіону виступає одна сім’я, яка визначається  Асоціація сімейного спорту України на підставі рейтингового відбору анкет, які подаються від усіх бажаючих сімей (вік дітей – від 7 до 12 років).

Від Херсонської області   у І Всеукраїнських спортивних Іграх візьме участь сім’я Цесько, яка перемогла у фіналі обласних змагань «Тато, мама, я – спортивна сім’я» і  брала участь у фіналі Всеукраїнських змагань.  Бажаємо ім вдалого виступу!

Довідка. Всеукраїнські сімейні Ігри — це загальнонаціональний спортивно-сімейний проект, який покликаний сприяти популяризації сімейного спорту, підвищенню інтересу сімей до спільних занять фізичною культурою та спортом, ведення здорового способу життя.

Спортивною метою Всеукраїнських сімейних Ігор є визначення самої спортивної сім’ї України року.

Всеукраїнські сімейні Ігри проводяться  один раз на рік на центральній вулиці м. Києва  - Хрещатику, у День незалежності України 24 серпня.

Всеукраїнські сімейні Ігри проводяться протягом одного дня, та складаються із 3-х етапів — відбіркоіві змагання (беруть участь усі учасники змагань), півфінальні змагання (беруть участь переможці відбіркових змагань) та фінальні змагання (беруть участь переможці півфінальних змагань).

Учасниками Всеукраїнських сімейних Ігор є найсильніші спортивні родини із всіх регіонів України, які між собою визначають найспортивнішу родину України.
Стати учасником Всеукраїнських сімейних Ігор може будь-яка сім’я із України. Для цього потрібно: подати заяву до Оргкомітету,  пройти конкурсний відбір і  отримати запрошення від Оргкомітету.

Більш детальну інформацію дивиться на сайті: http://sportfamily.com.ua/


Фото:

Нашi партнери