І знову в бій...

21 серпня в Херсоні  за підтримки народного депутата України Володимира Сальдо стартував міжнародний турнір з гандболу серед дівчат, присвячений Дню незалежності України.

У турнірі беруть участь 4 команди: херсонська «Дніпрянка» і гості – гандболістки з сусіднього Миколаєва, а також, Астани (Казахстан) і Гомеля (Білорусь). До речі,  страховку й реєстраційний збір команд, що виступають у даному турнірі, оплатили спонсори.

Володимир Сальдо відвідав відкриття турніру і відзначив:«Міська влада Херсона завжди підтримувала спорт. І хоча я зараз народний депутат, але колишніх мерів не буває, я й сьогодні активно підтримую змагання в рідному місті. Причому найрізноманітніші види спорту: футбол, гандбол, американський футбол, пляжний волейбол і інші»

Перед початком змагань організатори турніру подарували кожній команді по одному «символу Херсонщини» — кавуну. 

Ігри проходять  у спортивному залі Херсонського вищого училища фізичної культури.

Це першій старт  херсонської команди  після  швидкоплинної відпустки і  виснажливих тренувань у лісі, серед кущів і дерев, на гарячому й грузлому дніпровському піску у підготовці до нових стартів сезону 2013/2014 років.
Як завжди на тренерському містку:  головний тренер команди, заслужений тренер України  Михайло Милославського і його помічник, послідовник і  син, теж заслужений тренер України,  Борис Милославський.
Цей тандем підняв херсонських «піраній» на висоту почесного бронзового місця чемпіонату України -2013 року.    

Побажаємо  команді «Дніпрянка»  успіхів і нових досягнень на шляху до  спортивних вершин ! 

Нагадуємо, що  лофіційний сайт  команди «Дніпрянка»  http://dnepryanka.com.ua/


Фото:

Нашi партнери