У Херсоні підпишуть прапор для українських біатлоністів!

Напередодні святкування 50-річчя українського біатлону вболівальники вирішили зробити подарунок улюбленій команді –Прапор  вболівальників  збірної України з біатлону.

У рамках естафети Прапора вболівальників збірної України кожний зможе залучитися до створення одного із символів нашої команди. За підсумками акції прапор буде переданий збірній України на церемонії святкування 50-річчя українського біатлону 19 вересня цього року, і, як сподіваються організатори, буде супроводжувати збірну й підніматися разом зі спортсменами на подіуми етапів Кубка світу, чемпіонатів світу  й Олімпійських ігор.

Біатлон - один із самих успішних видів зимового спорту в Україні. Саме на біатлоністів покладають найвищі надії на Олімпійських Іграх, які пройдуть в 2014 році в Сочі. У минулому сезоні наші спортсмени завоювали 5 медалей на чемпіонаті світі й кілька медалей на Кубках світу.

Акція стартувала в Харкові 30 липня, після чого Прапор побував у Полтаві, Кіровограді, Черкасах, Коломиї, Івано-Франківську, Львові, Тернополі й Хмельницькому.

Крім того, є ініціатори в Іллічевську, Сімферополі, Мелітополі, Чернігові, Луганську, Білій Церкві, Одесі, Дніпропетровську, Миколаєві, Севастополі, Сумах, Ромнах.

Завершиться збір підписів у вересні в Києві.

У Херсоні акція пройде 26 серпня в сквері ім. Потьомкіна (біля Херсонського драмтеатру ім.. М.Куліша) з 18:00 до 19:30.

Автором ідеї акції стала  жителька Херсона Марія. Інші подробиці акції http://www.biathlon.com.ua/comments.php?id=5317

http://khersonline.net/2013/08/21/v-hersone-podpishut-flag-dlya-ukrainskih-biatlonistov.html

Фото:

Нашi партнери