Молодь Херсонщини буде дріфтувати «за спортивне майбутнє»

У Херсонській області з 25 по 31 серпня пройде акція «МОЛ Україна» і молодь країни за безпечне й спортивне майбутнє».

За інформацією організаторів заходу, учасниками проекту стануть триразовий чемпіон України з дріфтингу Олександр Грінчук і 2 чемпіона України з стантрайдингу - Андрій Головня й Денис Чередниченко.

Вони покажуть дріфт-стант шоу, що буде коментувати беззмінний ведучий MOL Stunt Fest, у минулому ведучий програми «Алло, Гараж!» на Новому каналі, конструктор, автор самих неймовірних музичних автомобілів країни - Ілля Ільїнський.

Кожне шоу буде підтримуватися унікальним паті-мобілем, оснащеним 10 кВт звуку, що буде забезпечувати DJ Anton Tai.

Сама акція й шоу пройдуть із 25 по 31 серпня включно за графіком:  25 серпня - Цюрупинськ, 26 серпня - Гола Пристань,  27 серпня - Скадовськ,          28 серпня - Нова Каховка,  29 серпня – Каховка,  31 серпня – Херсон.

Крім того, що дріфт і стант  вперше зустрічаються на одній площадці й рухаються в одному ритмі, унікальність проекту  в його соціальному характері: шоу, що є абсолютно безкоштовним, у першу чергу призначено для молоді й підростаючого покоління, - стверджують організатори свята.

Напередодні нового навчального року ініціатори проекту хочуть привернути увагу громадськості до питання безпеки за кермом і на шляхах. Під час шоу ведучий буде проводити конкурси на знання правил дорожнього руху серед підлітків і молодих хлопців і вручати призи за правильні відповіді.

Оскільки стантрайдинг, як і дріфтинг є підвидами автомотоспорту, те другим, не менш важливим завданням, що ставлять перед собою організатори, є залучення молоді до занять спортом і заклик до яркою, наповненої позитивними емоціями життя, де немає місця пагубним звичкам, сигаретам, наркотикам і алкоголю.

Довідково.Стантрайдинг - (від англ. «stunt» - трюк, «riding» - їзда) – каскадерсько-трюкова їзда на мотоциклі.
Дріфт (від англ. «drift») - він же дріфтинг - це проходження поворотів на максимально можливій швидкості в керованому заметі.

http://khersonline.net/2013/08/20/molodezh-hersonschiny-budet-driftovat-za-sportivnoe-buduschee.html


Фото:

Нашi партнери