У Херсоні відбувся VIII меморіал Михайла Контробарського з шашок-100

У ДЮСШ з шахів і шашок пройшли змагання  VIII меморіалу Михайла Контробарського з шашок-100, присвячений  Дню незалежності України. 

У ньому  традиційно беруть участь спортсмени зі всієї  України,  від майстрів спорту України, кандидатів у майстри спорту до першорозрядників. Цього року на турнір приїхало 22 спортсмени  з 6 областей України (Херсонська, Миколаївська, Вінницька, Сумська, АР Крим і м. Київ).

Змагання проходили в напруженій боротьбі. Перед останнім 7 туром  відразу 5 спортсменів претендували на 1 місце. Переможцем з 11 очками з 14 можливих став кандидат у майстри спорту з Херсона Юрій Ніценко, по 10 очок набрали відразу 4 спортсмени: Сергій Мишин (м.Каховка, 2 місце), В'ячеслав Новицький (Миколаївська область, 3 місце), Кирило Полевщиков (м.Херсон, 4 місце).

Переможницею серед жінок стала  кандидат у майстра з Херсона Альона Максимова (9 очок), найсильніший серед юнаків – Юрій Чернуцький (м. Херсон, 9 очок), серед дівчат – Тетяна Кравченко (м.Херсон, 8 очок), серед ветеранів – Валентин Позняк (АР Крим, 8 очок).

Переможці й призери турніру були нагороджені кубками, медалями та  дипломами Херсонської міської ради.


Фото:

Нашi партнери