Спортивний комплекс комунального закладу "Генічеське медичне училище"

75500, Херсонська область, м. Генічеськ, проспект Миру, 41
Директор, керівник фізичного виховання - Мещеряков Віктор Максимович
(05534) 3-30-44

Види спорту
Баскетбол, стрітбол
Волейбол, пляжний волейбол
Теніс настільний

Спортивний комплекс комунального закладу "Генічеське медичне училище" Генічеської міської ради з органом управління - управління охорони здоров"я Херсонської обласної державної адміністрації  введений в експлуатацію у 1978 році, включає спортивний зал і тир.
Надає послуги шляхом проведення фізкультурно-спортивних та спортивно-видовищних заходів, групових та індивідуальних занять з фізичної культури і спорту
Саме Генічеське медичне училище було відкрите 5 червня 1966 року на базі курсів Червоного Хреста, які існували в м. Генічеську з 1948 році.
На сьогоднішній день Генічеське медучилище - навчальний заклад півдня України, який готує крім фельдшерів та медсестер ще й таких спеціалістів, як, медсестра - масажист. Цю спеціальність набувають в училищі інваліди І - II групи по зору.

У спортивному залі проводяться  заняття та змагання з волейболу, баскетболу, настільному тенісу, серед спортсменів-інвалідів - з голболу.
Вже традиційними стали у цьому спорткомплексі проведення міжнародного шахового турніру "Азовська хвиля" (200 учасників) та міжнародного фестивалю танців на Азовському узбережжі (300 учасників).

Детальніше на сайті http://www.genichesk.com.ua/medik/


Як знайти:
(05534) 3-30-44

Фото:

Нашi партнери