Перемога херсонців на турнірі з таїландського боксу муэй-тай пам'яті Сергія Пилиповича

У Херсоні в обласному Палаці молоді пройшов ХІІ турнір з таїландського боксу муэй-тай  пам'яті засновника цього виду спорту  у місті Сергія Пилиповича. У змаганнях взяли участь  близько  100 спортсменів  з Києва, Дніпропетровська, Харкова, Одеси, Вознесенська, Кривого Рогу, Івано-Франківська, Іллічевська, Орджонікідзе й із сусідньої Молдови.

Переможцями змагань у своїх вагових категоріях стали  херсонці Дмитро Годлевський (в/к 60 кг), який переміг сильних суперників з Одеси і Києва,  Олексій Кохановський (33 кг), Тетяна Опара (60 кг) і Артем Попов (75 кг).

Одночасно в обласному Палаці молоді  м. Херсона проходив ІІ етап Кубка України з цього виду спорту. Самим видовищним і найцікавішим  тут виявився фінальний бій у ваговій  категорії 75 кг між переможцем Кубка світу Владиславом Микитасем  (Херсон) і  чемпіоном Європи  Олександром Яворським (Одеса), в якому . впевнено переміг херсонець. Херсонських боксерів тренують Едуард Левандовський, Петро Веренич і Юрій Рапчук.

Довідка.  Сергій Пилипович - перший президент Херсонської обласної Федерації боксу муэй-тай,  суддя  міжнародної категорії. Загинув у 2001 році у Сьєрра-Леоне  під час виконання інтернаціонального обов’язку у складі місії ООН. Йому було тільки 29 років.


Фото:

Нашi партнери