Херсонська спортсменка виборола золоту медаль з веслування академічного

Національна паралімпійська збірна команда з  веслування (адаптованого) виборола золоту, срібну та бронзову нагороди та стала четвертою на Чемпіонаті світу з веслування, що проходив 25 серпня по 1 вересня 2013 року в м. Чунджу, Південна Корея.

Українську команду представили на чемпіонаті світу 2 одиночних екіпажі, 2 двійки (змішана  - чоловік-жінка та змішана по нозології – спортсмени з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору) і одна четвірка з рульовим. 

Золоту нагороду у скарбничку  збірної команди України поклали спортсмени зі змішаної двійки (LTAMix2x) Морозова Катерина (Дніпропетровська-Херсонська області) та Алексєєв Дмитро (Одеська обл.), срібна нагорода у паралімпійця з «одиночки» (ASM1x) Бондаря Ігоря (Київська обл.), у Кириченко Ірини та Іванова Дмитра (Дніпропетровська обл.) – бронзова нагорода (змішана двійка, TAMix2x).

Довідка. Катерина Морозова (19.01.1981, м.Херсон) - майстер спорту України міжнародного класу з академічного веслування серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, бронзова  призерка XІV Паралімпійських ігор 2012 року у Лондоні,


Фото:

Нашi партнери