Спортсменам, тренерам, усім працівникам освітянського спорту України

Шановні друзі!

Щиросердно вітаю школярів і студентів-спортсменів, тренерів, усіх фахівців освітянської галузі фізичної культури і спорту з нагоди Дня фізичної культури і спорту! 

У цей святковий день щиро бажаю всім міцного здоров’я, великої вдачі, наполегливості, наснаги та перемог в усіх справах! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, сприяє розвитку сфери фізичної культури і спорту, наслідує кращі традиції видатних спортсменів заради здорового та щасливого майбутнього. Нехай їхній приклад буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури та спорту, взірцем для юних жителів Української держави.

Відрадно, що сьогодні спорт сприймається в суспільстві як свято здоров'я, краси, гарту і молодості. Регулярні заняття фізичною культурою – це здоровий спосіб життя, до якого долучаються тисячі, мільйони наших співвітчизників. І особливо приємно усвідомлювати, що представники молодого покоління все більше і більше захоплюються спортом.
  
З нагоди свята бажаю всім щастя, міцного здоров´я, родинного благополуччя, невичерпного оптимізму, наснаги та перемог в усіх справах! Нехай принципи олімпійського руху «Швидше! Вище! Сильніше!» супроводжують вас у фізичному вдосконаленні, спортивних змаганнях та у повсякденному житті!

З повагою,

Євген Баженков,
голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України


Фото:

Нашi партнери