Каланчацький район напередодні свята фізичної культури і спорту

У Каланчацькому районі заходами по зміцненню та збереженню здоров’я охоплено близько 270 дітей
 
З метою виконання в Каланчацькому районі соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича 9 вересня під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Ольги Харченко відбулася робоча нарада щодо підготовки населених пунктів району до відзначення Дня фізичної культури та спорту та проведення Олімпійського тижня з 9-15 вересня цього року. У заході взяли участь керівники структурних підрозділів галузі фізичної культури та спорту райдержадміністрації, видатні спортсмени району.

У ході засідання було зазначено, що зміцненню та збереженню здоров’я дітей сприяє робота 18 секцій комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа», які працюють в шести школах району. Заняттями у них охоплено близько 270 учнів. На базі Каланчацької загальноосвітньої школи № 2 вже третій рік поспіль працює обласний експериментальний майданчик «Створення моделі інноваційного навчального закладу «Школа здоров’я».

У минулому навчальному році кількість секцій дитячо-юнацької спортивної школи збільшилась на три (одна секція з карате – з 1 вересня 2012 року, дві секції з настільного тенісу – з 1 листопада 2012 року). Команда учнів спортивної школи виборола на чемпіонаті України з карате-до серед юнаків в березні 2013 року три срібні та чотири бронзові медалі. З 2013/14 навчального року друга  секція з карате буде відкрита на базі Гаврилівської загальноосвітньої школи.

З метою популяризації фізичної культури і спорту, здорового способу життя, розвитку пріоритетних видів спорту 13 вересня цього року передбачено проведення Олімпійського дня і  дитячого фестивалю «Старти надій» на районному стадіоні «Юність».


Фото:

Нашi партнери