Юні спортсмени Горностаївського району підтримали проведення Олімпійського тижня в області

Голова районної державної адміністрації Григорій Вермієнко 11 вересня  цього року завітав до дитячого садка „Сонечко” села Зелений Під Горностаївського району. В рамках проведення Олімпійського тижня цього дня серед вихованців закладу відбулося справжнє спортивне свято „Веселі старти”.
 
Вітаючи  педагогічний колектив, батьків і учнів Григорій Вермієнко сказав, що виконуючи основні завдання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича „Діти – майбутнє України”, ми дбаємо про всебічний розвиток кожної дитини. Створити умови та залучити дітей до занять фізкультурою і спортом є одним з пріоритетних напрямків роботи місцевої влади. Для цього відкриваються нові ігрові  та спортивні майданчики, оновлюється матеріально-технічна база шкіл і спортивно-юнацьких закладів,  вихованці,  яких беруть участь у обласних та міжнародних конкурсах.

„Бажаю вам, юні спортсмени,  постійно розвивати свої фізичні можливості, впевнено йти до перемоги і, можливо,  ви станете новими олімпійськими чемпіонами”, - сказав голова районної державної адміністрації.

З великим задоволенням учасники змагань виконали розминку і представили свої команди „Козачата” і „Барвінчата”. Юні спортсмени змагалися у 4-х комбінованих естафетах: „Передай м’яч”, „Юний футболіст”, „Хто швидше?” та „Обруч”. Веселий  настрій, бойовий дух та жага до перемоги стали головними помічниками для 20-ти дошкільнят під час змагань. Гучними оплесками палкі вболівальники підтримували команди. Переможених не виявилося, адже всі діти успішно справилися із завданням, а члени журі нагородили їх медалями та солодкими призами.

Гарним доповненням до свята став подарунок голови районної державної адміністрації Григорія Вермієнка дошкільному закладу „Сонечко” – набір нових настільних ігор.

http://gorn-vlada.ks.ua/news/255/


Фото:

Нашi партнери