Засідання оргкомітету Голопристанського району з нагоди Дня фізичної культури і спорту

10 вересня 2013 році в районній державній адміністрації відбулося засідання  організаційного комітету щодо відзначення в Голопристанському районі Дня фізичної культури та спорту в рамках проведення тижня популяризації здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, з метою всебічного розвитку  кожної дитини.

В ньому взяли участь міський голова А. Негра, керуюча справами апарату районної ради Т. Александрова, заступник голови РДА  А. Шибаєв, керівники структурних підрозділів, директори загальноосвітніх шкіл та позашкільних закладів, керівники районних федерацій з різних видів спорту, профспілкові лідери, активісти спортивного руху на Голопристанщині.

Голова районної державної адміністрації А. Носик разом з присутніми заслухав план проведення відповідних заходів, що будуть проходити на території району та сценарний план урочистих заходів, які відбуватимуться на набережній 13 вересня 2013 року біля Альтанки  в місті Гола Пристань, інформацію озвучила в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації А. Луків.

Голова адміністрації дав відповідні доручення та закликав до співпраці всіх учасників оргкомітету,  звернувся до мешканців Голопристанського району: "Шановні мешканці Голопристанського району!  13 вересня 2013 року о 15 годині на набережній біля Альтанки в м.Гола Пристань відбудуться урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до свята здоров’я та спорту!"


Фото:

Нашi партнери