Олімпійський тиждень у Бериславському медичному коледжі

З метою популяризації у районі здорового способу життя, залучення дітей і підлітків до занять фізичною культурою і спортом, на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» голова Бериславської районної державної адміністрації Юрій Сидоренко 10 вересня 2013 року відвідав Бериславський медичний коледж.

У Бериславському медичному коледжі працює команда справжніх фахівців своєї справи. Керівник циклу фізичного виховання, до якого входять викладачі фізичної культури Тетяна Бєлєй, Віктор Федотченко, Валентин Сугак, Ірина Федунова, Євген Соколан  -  майстер спорту України Олександр Жуковський.

Юрій Сидоренко привітав викладачів фізкультури з Днем фізичної культури і спорту, а також звернув увагу майбутніх професійних молодших спеціалістів на те, що вони є прикладом для наслідування молодого покоління.

Керівник фізичної культури Олександр Жуковський розповів голові районної державної адміністрації про досягнення коледжу.
Спортивно-масова робота проводиться системно, протягом усього навчального року,  з залученням якомога більше студентської молоді  до  роботи у спортивних гуртках і секціях, заняттями в яких охоплено 15% студентів. Щороку проводяться змагання з легкої атлетики, волейболу, баскетболу, ритмічної гімнастики та інших видів спорту. Студенти коледжу беруть активну участь в районних та обласних змаганнях, в Спартакіаді серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

У 2011-2012 навчальному році проходила Спартакіада серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, тож  студенти продемонстрували високі результати: настільний теніс  - 1 місце, крос  - 2 місце, волейбол - 3 місце, футзал - 3 місце. У першості міста з футзалу хлопці посіли 2 місце,  у районі - 3.

У 2012-2013 навчальному році у Спартакіаді серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації дівчата у кросі вибороли 2 місце.

У коледжі триває плідна робота щодо впровадження здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом.


Фото:

Нашi партнери