Скадовська дитячо-юнацька спортивна школа "Україна" обласного фізкультурно-спортивного товариства "Колос" агропромислового комплексу України

75700, Херсонська область, м.Скадовськ, вул.Гагаріна, 61


Директор школи - Прудський Віталій Віуторович


(05537) 5-45-57, моб. 099-100-89-12

Види спорту
Боротьба вільна, греко-римська
Важка атлетика
Футбол, футзал, пляжний футбол

Скадовська ДЮСШ "Україна" обласного фізкультурно-спортивного товарис тва "Колос" АПК України засновано у 2000 році. Підпорядкована  Херсонській обласній раді фізкультурно-спортивного товариства "Колос".

У школі працюють 3 відділення з боротьби вільної, важкої атлетики та  футболу, де у 9 групах займаються 110 дітей і підлітків. Навчально-тренувальний процес здійснюють 4 тренери-викладачі.

ДЮСШ не має власної спортивної бази. Тренуальні заняття проходять  на договірних умовах  на навчально-спортивній базі "Колос" та Михайлівській ЗОШ.

Спортсмени ДЮСШ "Україна" беруть  участь у районних, обласних і  всеукраїнських змаганнях, чемпіонатах України і Європи.

Протягом 2011 року школою підготовлено 4 майтсрів спорту  України з важкої атлетки (Світлана Гурінова, Євген Малов, Олексій Пономаренко і Ганна Пустоварова), 4 спортсменів першого розряду, 8 - другого розряду, 16 спортсменів масових розрядів.


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери